Skābais krējums 20%

Sastāvdaļas: saldais krējums, pienskābo baktēriju ieraugs.

To ražo no pasterizēta, homogenizēta krējuma, fermentējot ar pienskābes baktērijām.

Krējumu iegūst no piena, daļēji atdalot taukus (krējumu) un piena beztauku daļu, izmantojot centrifūgas. Pēc tam krējumu pasterizē un homogenizē, pievieno startera kultūru, kas sastāv no vienas vai vairākām pienskābes baktērijām.

image
image

Informācija par uzturvērtību

Produkta saturs uz 100g
Enerģētiskā vērtība kJ/kcal 852/206
Tauki (g) 20.0
no tiem piesātinātās taukskābes (g) 13.0
Ogļhidrāti (g) 1.8
no tiem cukurs (g) 1.8
Olbaltumvielas (g) 3.1
Sāls (g) 0.1

 

iepakojuma veids vienas vienības svars, kg vienību skaits kastē kastu skaits rindā uz paletes rindu skaits uz paletes  kopējais  neto svars uz paletes, kg kopējais paletes bruto svars, kg kopējais paletes augstums, cm
glāzītes 0.250  12 6 12 216 268 175
trauciņi 0.250 8 16 8 256 325 167
trauciņi 0.350 6 16 8 269 334 167
trauciņi 0.400 6 16 8 307 373 192
trauciņi 0.600 4 16 8 307 370 192
spainīši 4.00 1 18 7 504 552 146