To ražo no pasterizēta, homogenizēta krējuma, fermentējot ar pienskābes baktērijām.
Krējumu iegūst no piena, daļēji atdalot taukus (krējumu) un piena beztauku daļu, izmantojot centrifūgas. Pēc tam krējumu pasterizē un homogenizē, pievieno startera kultūru, kas sastāv no vienas vai vairākām pienskābes baktērijām.
Produkta saturs | uz 100g |
Enerģētiskā vērtība kJ/kcal | 655/159 |
Tauki (g) | 15.0 |
no tiem piesātinātās taukskābes (g) | 9.0 |
Ogļhidrāti (g) | 2.9 |
no tiem cukurs (g) | 2.9 |
Olbaltumvielas (g) | 3.0 |
Sāls (g) | 0.1 |
iepakojuma veids | vienas vienības svars, kg | vienību skaits kastē | kastu skaits rindā uz paletes | rindu skaits uz paletes | kopējais neto svars uz paletes, kg | kopējais paletes bruto svars, kg | kopējais paletes augstums, cm |
---|---|---|---|---|---|---|---|
glāzītes | 0.250 | 12 | 6 | 12 | 216 | 268 | 175 |
trauciņi | 0.250 | 8 | 16 | 8 | 256 | 325 | 167 |
trauciņi | 0.350 | 6 | 16 | 8 | 269 | 334 | 167 |
trauciņi | 0.400 | 6 | 16 | 8 | 307 | 373 | 192 |
trauciņi | 0.600 | 4 | 16 | 8 | 307 | 370 | 192 |
spainīši | 4.00 | 1 | 18 | 7 | 504 | 552 | 146 |